Var tog Anna Bergendahls gitarr vägen?

Kvällens vinnarlåtar som gick vidare till Globen:

Anna Bergendahl, med låten This Is My Life , var Bra. Hon har en skön och Orginell röst. Men frågan är ju : Vart i hela friden tog hennes gitarr vägen? Den försvann ju spårlöst mitt under hennes framförande.

Och så Peter Göback då : Med låten Hollow. Låten var super tråkig. Snark säger jag.

Jessica Andersson : Med låten I Did It For Love. Gäsp! Den låten hade kunna funkat för tjugo år sedan.

Timoteij : Med låten Kom. Den låten var ganska bra. Det var häftigt när dom hade alla instrumenten : Gitarr, dragspel , flöjt och fiol.

Salem Al Fakir : Med låten  Keep On Walking. Den var helt okej, absolut. Den låten gillade min mamma.

Pernilla Wahlgren : Med låten Jag Vill Om Du Vågar. Haha! Med paljett-regn och Allt. Låten var inge bra och hennes röst är ganska nasal.

Darin : Med låten You're Out Of My Life. Låten var tråkig och passar inte Alls in i den här tävlingen. Snaaaark!

Eric Saade : Med låten Manboy. Den var jättebra och svängig. Puss på dig sötis! :)

Ola : Med låten Unstoppable. Var tråkig och inte säskilt bra.

Andreas Johnson : Med låten We Can Work It Out. Lika dålig som Göback. Snark!

Grattis till Anna! Hon är en värdig vinnare! :)


Alice in Wonderland

Hej Allihopa!

Idag var jag och Jacqueline på bio. Vi kollade på Alice i Underlandet 3D. Jag tog buss 173 till Västerängsvägen och där mötte Jacqueline mig med Ruupe. Hon hämtade sin lilla väska sen så gick vi till deras bil. Micke körde oss till Heron City. Vi var en timme för tidiga. Så vi gick runt och kollade på mobiler på Media Markt. Jag önskar mig en ny mobil i födelsedags present. En sån som Elin har fast en annan färg. Det finns svart, vit med röda blommor, rosa eller blå.Jag köpte en liten Sourcream chips och en läsk. Och Jacqueline tog en mellan popcorn och en läsk.
När klockan var 15.20 så gav vi biljetterna till tjejen som tar emot biljetterna. Vi satt i sal 8.
Jag satt brevid en emo-kille och Jacqe satt brevid en gubbe. Både jag och Jacqie har ju glasögon. Så vi fick ha glasögonen under 3D- Glasögonen! De var inte så bekvämt men det var helt OK. Filmen var två timmar lång. Men den var riktigt bra, faktiskt.
                               
        <--- Alice

// Gabbi :)


Tågresan hem

Hejsan hejsan!

Igår (Söndag) åkte jag hem ifrån Skåne, vid klockan 10.00. Jag fick sitta längst in i  Hund Cupen. Det var 8 platser inne i där inne. Och när jag kom in satt en ung tjej där med två Border collie. En liten valp och en större. Och en kille i 25.30- årsåldern som satt vid en data.Jag klämde in mig där, och lade en filt på golvet under bordet där Lucky kunde ligga. När jag hade satt mig ner drog jag ut en tidning ur väskan och började läsa i den. När jag hade kikat klart så bad den unga tjejen mig om att få läsa den. Jag svarade såklart ja. Sen började vi prata om en massa. ALLT mellan himmel och jord, som man säger. Det visade sig att hon hette Felicia och hon var 19år, och gick i tredje ring. Hon trodde att jag gick i nian!? Herregud.. nej svarade jag! Jag går i femman! När jag sa det blev hon lite brydd. Hennes hund hette Alfons. Och den lilla hette Mixa. Men Mixa var inte hennes hund utan en kompis. Efter ungefär fyra timmars färd, så började det närma oss målet. Den stannade på Älvsjös tunnelbansstation. Ett X-2000 tåg som stannar i Älvsjö? Det har jag Aldrig varit med om förut.
Men jag skulle gå av vid Stockholm Central.
Felicia gav hennes mobilnummer till mig och jag gav mitt till henne.
Roligt att få en kompis. :)

// Gabbi


Bröllopsdrömmar

Popstjärna har inte alltid varit Miley Cyrus drömyrke. När Hannah Montana-stjärnan var yngre drömde hon nämligen om att bli bröllopsfixare, men hennes oförmåga att hålla tider fick henne till slut på andra tankar. - Jag tycker att det verkar roligt att sätta ihop ett stort event, men jag är värdelös på att hålla tider. Jag har inte ens en klocka, säger hon till Globe magazine.







 Miley ser ut att vara glad, trots att hon inte får äta bröllopstårta varje dag.

                                                                                 

 


RSS 2.0